Телеком Услуги

neosat дава възможност на потребителите сами да изберат какво и кога да гледат

Иван Гайдаров

Новият сателитен оператор neosat представи новите си телевизионни планове, обединени в три основни пакета: Класик, Класик Нео и Премиум.

Доставчикът дава възможност на потребителите да изберат кога и какви телевизионни пакети да включат към услугата, без скрити условия. Всеки потребител може сам да избере срока на договор и не е задължен да го продължи след неговото приключване, а минималният период е един месец.

Пакетът Класик Нео включва каналите от пакет Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки, като цената включва избора на 2 добавки от 5-те. Премиум пакетът включва колекция от над 200 канала с различно информационно и тематично съдържание.

Услугата предлага включване на до 4 приемника. За улеснение на сайта на neosat е добавен абонаментен калкулатор, с помощта на който може да се изчисли крайната цена в зависимост от избора на комбинации.

"Днешната дата е изключително важна за нас. Целият ни екип работи неуморно, за да предоставим на клиентите си най-доброто качество. Отдадени сме на мисията да предоставим на хората гъвкави условия и свободата сами да избират какво, кога и как да гледат", коментира Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

В началото на миналия месец компанията обяви двумесечен тестов период, за да могат потребителите сами да се убедят в качеството на предлаганите услуги. Вече започна подготовката за включване на записалите се, като независимо от датата на включване, всеки ще получи два месеца тестово време считано от тази дата.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X