Телеком Услуги

А1 предлага интернет и телевизия без срочен абонамент на втори адрес

Иван Гайдаров

А1 започва месец юни с ново портфолио от услуги за телевизия и фиксиран интернет и множество иновации, с които предоставя допълнителна гъвкавост на потребителите.

Телекомът предлага възможността клиентите си да активират ТВ или интернет услуга на втори адрес, без да се налага обвързване със срочен абонамент. По този начин всеки нов или съществуващ абонат на фиксирана услуга като телевизия, интернет или Net Box, може да заяви същия тип услуга, каквато използва на постоянното си местоживеене, за втори адрес, без да е необходимо да сключва обвързващи договори.

С обновеното портфолио от фиксирани услуги на А1 клиентите ще имат възможност да комбинират параметрите на услугите спрямо своите нужди и предпочитания, вместо да избират от предварително дефинирани комбинации от услуги за телевизия и интернет. С концепцията "Комбинирай и спести" А1 предоставя на потребителите не само гъвкавост при избора на параметрите на услугите, но и по-атрактивни цени при комбинация на услуги за интернет и телевизия.

Със старта на новото портфолио фиксирани услуги А1 пуска от 1 юни и нов Net Box пакет на 150 GB на максимална скорост, който предоставя два пъти повече интернет от досегашния най-голям пакет от 75 GB.

Интерактивната ТВ платформа А1 Xplore TV предлага канали в 4К Ultra HD качество, разнообразно ТВ съдържание, кинохитове от водещи студиа и продуценти в специално създадената А1 Видеотека, както и видео съдържание от YouTube и YouTube Kids направо на екрана на телевизора.
Потребителите могат да разчитат, че платформата "се учи" от самите тях и им предлага информационно и развлекателно съдържание, съобразено с техните зрителски предпочитания.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X