Бизнес

Samsung Electronics обяви ексклузивното виртуално събитие "Life Unstoppable"

Иван Гайдаров

Samsung Electronics Co., Ltd обяви, че ще бъде домакин на впечатляващо виртуално изживяване под мотото "Life Unstoppable". На виртуалното събитие компанията ще разкрие най-новите иновации от бизнеса с мобилни телефони, часовници, телевизори, аудио и домакински уреди. Samsung ще предложи на гостите интерактивно виртуално пътешествие, ще разкрие нови продукти и ще демонстрира как устройствата от линиите на 2020 г. осигуряват забавление, креативност и ефективност в динамичното ежедневие, тясно обвързано с дигиталните технологии.

Life Unstoppable е 45-минутно виртуално динамично пътуване из света на най-новите технологии на Samsung. Водещите и специалните гости ще покажат как иновациите на Samsung, ориентирани към хората, им дават възможност да бъдат свързани помежду си и да бъдат част от незабравими изживявания, и да преодоляват всички предизвикателства - под мотото "Life Unstoppable".

В рамките на интерактивният свят "Life Unstoppable" гостите ще могат да разгледат множество нови продукти, още при представянето им: мобилни телефони, телевизори и домакински уреди - и всичко това от комфорта на собствения си дом. Най-новите иновации в интегрираната екосистема на Samsung ще предложат решения за нуждите на потребителите - развлечения в домашни условия и свързани гейминг изживявания, още повече ефективност с интелигентните дигитални уреди и създаване на творческа среда за работа и игра, както у дома, така и в движение.

Ексклузивното виртуално събитие е част от стратегията на Samsung в актуалната ситуация да дава възможност на бизнеса да се адаптира в към глобалните промени като ограничения за пътуване и препоръчителна физическа дистанция.

Главният маркетинг директор на Samsung Europe, Бенджамин Браун, коментира: "Samsung продължава да предлага иновации, които да се в крак с новите условия, съобразявайки се както с потребителите, така и с цялото общество. Представяме новото си портфолио от мобилни телефони, часовници, телевизори, домакински уреди и други в рамките на иновативно дигитално пътешествие. Искаме да покажем как нашите свързани иновативни технологии са ключов фактор за "Life Unstoppable."

Life Unstoppable ще се проведе онлайн на 2 септември 2020 г. от 11:00 часа българско време и ще бъде достъпен за медии, търговски и индустриални партньори.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X