Бизнес

Samsung няма да участва в IFA 2020

Мария Динкова

Samsung обяви, че няма да участва в най-голямото изложение за потребителска електроника в Европа IFA 2020, пише TechCruch.

"Ние взехме вълнуващото решение да споделим последните новини за компанията на нашето собствено дигитално събитие през септември. Макар че Samsung няма да участва в изложението тази година, ние очакваме, че ще продължим партньорството си с IFA в бъдеще", коментират от компанията.

Решението идва, след като пандемията от Covid-19 продължава да се разпространява. Европейският съюз обяви, че ще отвори границите си за 15 страни от днес, като удължава забраната за пристигащите от САЩ, Бразилия и Русия.

Организаторите на IFA 2020 в средата на май обявиха, че планират да проведат изложението с редица промени и предпазни мерки: "Макар че организаторите се надяват здравната ситуация да се подобри до септември, те решиха да не поемат излишен риск и да се съобразят с най-стриктните възможни стандарти". Сред предприетите мерки е и ограничаване на посетителите до хиляда души на ден.

Като цяло във връзка с продължаващото разпространение на Covid-19 има голяма вероятност и много други участници и посетители да изберат да наблюдават събитието отдалечено.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X