Техавто

Компания предлага автономия на превозните средства с абонамент

Иван Гайдаров

StreetDrone, иновативна компания за автономни технологии, представи нова стратегия, която да направи решенията за самоуправление на превозни средства по-достъпни, като стартира първото базирано на абонамент софтуерно решение за постигане на тази функционалност.

Enterprise ASLAN е пряко насочено към компании, които се интересуват от автономни приложения за нискоскоростни превозни средства, изискващи внедряване в кратки срокове. Премахвайки необходимостта от големи капиталови инвестиции в софтуер, предлагайки първото в индустрията решение на абонаментен принцип, Enterprise ASLAN е фокусирана върху привеждане на оперативните разходи на бизнеса в съответствие с определени икономии, реализирани чрез операции без шофьор.

ASLAN предоставя цялостно софтуерно решение за нискоскоростни среди, включително доставки по домовете, транспорт в рамките на пристанища, товарни депа, паркинги, както и обслужване на летища, градски пътнически транспорт и безконтактни доставки на лекарства. .

В допълнение към намаляването на софтуерните разходи и пренасочването на финансовия фокус на бизнеса от рискови капиталови инвестиции към оперативни разходи, Enterprise ASLAN предлага и гъвкав достъп до експертния инженерен талант на StreetDrone, който да помага на организациите при проектирането на приложения за специфични пазари и среди. Това премахва необходимостта клиентите да инвестират в технологичен опит и вместо това да се фокусират върху търговската реализация на автономните решения.

Системата е софтуерно неутрална и премахва необходимостта от специфични инвестиции в хардуер платформа, работейки чрез удобен за потребителя графичен интерфейс, който премахва необходимостта операторите да имат специфични кодиращи или инженерни възможности. Освен това Enterprise ASLAN може да работи на всяко превозно средство.

Пакетът Enterprise ASLAN включва и редица обучителни модули, които помагат на компаниите постепенно да развиват собствени възможности, за да отговорят на специфичните си търговски нужди.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X