Сигурност

Acronis пусна нова версия на решението Cyber Infrastructure

Александър Главчев

Ъпдейт на софтуерното инфраструктурно решение за киберзащита Cyber Infrastructure 4 пусна Acronis. Актуализацията идва с 350 нови възможности и подобрения и помага на партньорите и крайните потребители да подобрят поведението и управляемостта на своята инфраструктура, като същевременно засилват сигурността на данните си, посочват от компанията.

31% от компаниите отчитат ежедневни кибератаки, като половината от тях са били мишена на такива поне веднъж седмично. Всичко това би могло да доведе до прекъсване на дейността и преки финансови загуби. Въпреки това, все още, твърде много ИТ екипи и доставчици на управлявани услуги разчитат на разнообразни наследени решения, които е скъпи, времеемки и сложни за поддръжка, а липсата на интеграция между тях оставя пропуски в защитата.

"Имайки предвид скоростта на бизнеса днес, организациите се нуждаят от сигурност, лесна достъпност и надеждно представяне и работа на тяхната инфраструктура, каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. Изпълнявайки нашата визия за цялостна киберзащита, интегрирането на Acronis Cyber Infrastructure е критичен компонент за много от нашите клиенти и партньори, поради което подобренията, които направихме в тази нова версия, са толкова важни."

За повече информация за всички подобрения в Acronis Cyber Infrastructure 4.0, можете да видите тук.





© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X