Сигурност

Acronis Global Cyber Summit 2020 ще се проведе онлайн от 19 до 21 октомври

Александър Главчев

Компанията за киберзащитата Acronis обяви няколко от основните лектори и панелисти, които ще участват в годишното издание на Acronis Global Cyber Summit, който ще се проведе под формата на безплатно виртуално събитие от 19 до 21 октомври 2020 г.

Първото издание на събитието се състоя през 2019 г. и бе насочени към ИТ професионалисти, предоставяйки полезни възгледи, решения и стратегии за ефективна киберзащита. Според Acronis то е най-голямото по рода си и събира лидерите и експертите в бранша, за да споделят своите гледни точки и постижения.

"В тези времена, изпълнени с предизвикателства, се засилва необходимостта от цялостна киберзащита, поради което предоставянето на виртуално място, където лидерите в областта могат да споделят своя опит, е по-важно от всякога, каза основателят и главен изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов. Нашата цел за тазгодишното събитие е да дадем различни възможности на всички наши партньори и клиенти, както по отношение на техните нужди от защита, така и за развитие на техния бизнес. Експертите, които се присъединяват към нас, ще предоставят полезна информация, която участниците могат незабавно да приложат на практика, за да гарантират успеха на своята организация."


Лектори

Начело на списъка с лектори на събитието през 2020 г. ще бъде ветеранът от индустрията и визионер Рене Бонвани, който има над 35-годишен опит в киберсигурността и софтуерната индустрия, включително в Palo Alto Networks, Business Objects, Veritas и Oracle.

По време на Acronis Global Cyber Summit 2020 също ще има представяне от Сър Джулиан Кинг. Като бивш еврокомисар в Съюза за сигурност и бивш посланик на Великобритания във Франция и Ирландия, той е запален по киберсигурността и по това, какво тя означава за днешния свят.

"Киберсигурността достига до сърцето на нашите общества, отбелязва Кинг. От осигуряването на целостта на нашата критична цифрова инфраструктура, системата на взаимосвързания ни живот, до борбата с незаконните и престъпни злоупотреби онлайн, до модерирането на дигиталния разговор, който играе толкова важна роля в съвременните демокрации. Съмишлениците на публичнитете и частните организации трябва да работят заедно, за да направят сигурно общото цифрово пространство."


Сесии и работилници

По време на Acronis Global Cyber Summit ще бъдат проведени повече от 30 сесии, обхващащи спектър от теми за крайни потребители и партньори, включващи: истории на успеха за разработчици за автоматизиране и интегриране на киберзащита; най-добри практики и инструменти за извършване на оценки на киберсигурността; моделиране на ценообразуване и печалба; внедряване на съвременни продажби и маркетингови стратегии и тактики.

Планираните сесии и уъркшопи ще обхващат теми като: "Как модерните доставчици на услуги печелят в света на отдалечената работа", "Насоки в киберзащитата", "Привличате ли правилните клиенти?" и "Как модерните доставчици на управлявани услуги печелят в света на отдалечената работа".





© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X