Сигурност

CLICO България предлага SentinelOne у нас

Иван Гайдаров

CLICO България обяви, че услугите на SentinelOne вече са налични в България. Новината е факт, след като през тази година CLICO сключи договор за дистрибуция на портфолиото на компанията в държавите в ЦИЕ, сред които и България. Така, чрез българското представителство на CLICO в страната, вече е достъпно интегрирано решение за откриване и реакция на заплахи EDR - Endpoint Detection and Response.

SentinelOne е единственото решение за киберсигурност, включващо AI функции за предотвратяване, откриване и реакция на заплахи през крайни и IoT устройства, контейнери и облаци, в единна и автономна платформа. То е отличено сред визионерите в публикувания доклад на Gartner "Магически квадрант за платформи за защита на крайните устройства". Според авторите SentinelOne е идеален вариант за организации, които искат да заменят морално остарелите и неефективни антивирусни продукти със съвременни решения, способни да откриват непознати заплахи чрез иновативен подход към защитата на крайните устройства. Със SentinelOne организациите получават пълна прозрачност във всичко, което се случва в мрежата, със скоростта на машина, на всеки етап от жизнения цикъл на заплахата.

В отговор на все по-нарастващата потребност от защита при кибератаки, по време на настоящата здравна криза, услугата на SentinelOne ще бъде предоставена безплатно, за срок от 60 дни, за нови клиенти до 31 декември 2020 г.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X