Сигурност

Kontrax стана златен партньор на Acronis

Владимир Владков

Системният интегратор Kontrax придоби статут на златен партньор на Acronis. Компанията предлага облачни услуги от портфолиото на Acronis Cyber Cloud, които включват решения за защита на данни, възстановяване на информация след сривове, синхронизиране и споделяне на корпоративни ресурси и защита от зловреден софтуер и хакерски атаки.

Двете компании поддържат дълги години партньорски отношения. Над 5 години Kontrax предлага, внедрява и поддържа решения и продукти на Аcronis, приложими за системи, инсталирани при клиента и в облака.

"Досега се наблюдава широк интерес към услугите - от малки фирми и домашни потребители до големи интернационални компании с представителство в много държави. Ние постоянно повишаваме компетенциите на нашите специалисти в областта на киберсигурността и заедно с екипа на Acronis сме готови да предоставим най-надеждните решения за защита информацията на нашите клиенти", заяви Николай Йорданов, изпълнителен директор на Kontrax.

Николай Йорданов, СЕО на Kontrax

Николай Йорданов, СЕО на Kontrax


Екипът по киберсигурност в компанията е обучен да открива в киберпространството отклонения от определеното ниво на конфиденциалност, интегритет, достъпност, автентичност и отказоустойчивост на информационните ресурси, системи и услуги.

"Успешното партньорство между нашите компании се базира на добра колаборация през годините и активна работа в посока създаване на добавена стойност за крайните клиенти. Поздравяваме Kontrax за постигнатото и продължаваме да ги подкрепяме и занапред", каза Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis.

Kontrax стана златен партньор на Acronis

Acronis предлага иновативни решения за киберзащита, включително създаване на резервни копия; противодействие на криптовируси, възстановяване след срив; съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Технологията на компанията за активна защита разчита на изкуствен интелект, а удостоверяването на данни е базирано на блокчейн. Освен това Acronis разполага и с хибридна облачна архитектура, която помага за защита на всички данни във всяка среда - физическа, виртуална, облачна, чрез мобилни устройства и приложения.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X