Комуникации

NetEvents стартира онлайн услуги за технологичните фирми и медийните си партньори

Владимир Владков

NetEvents обяви своята нова услуга NetEvents Inter@ctive, която "прехвърля" в онлайн пространството много от досегашните успешни събития, включително кръгли маси с ИТ директори, международни медийни срещи, индустриални дебати, визионерски представяния, футуристични сесии, както и популярния формат "Shark Tank", който събира на едно място технологични фондове за рискови инвестиции и предприемачи.

Всички тези събития генерират по-разнообразно съдържание за медиите партньори, сред които са Computerworld България и Networkworld България. След консултации с медиите, организаторите създадоха NetEvents Inter@ctive така, че да интегрират сътрудничеството с индустриалните лидери.

"Повече от 20 години NetEvents стана известна като място за среща на технологичните лидери, обяснява шефър на Net Events Марк Фокс. - Нашите глобални годишни медийни срещи на върха и регионалните събития събират представители на технологичната индустрия, на водещите технологични медии, анализатори и инвеститори, създавайки удобна и фокусирана среда, подходяща за споделяне и общуване, както и установяване на устойчиви бизнес взаимоотношения", допълва Марк Фокс.

Форматът NetEvents Inter@ctive включва едночасова дискусия тип "виртуална кръгла маса", последвана от интерактивна сесия с въпроси и отговори. Уникалната функционалност на формата е, че всяка дискусия по гореща технологична или бизнес тема, ще бъде излъчвана през избрана група от заинтересувани медийни партньори, като те могат да поканят свои VIP читатели, които да се включат със свои въпроси. "NetEvents предоставя на доставчици, анализатори и технологичната преса уникалната възможност да споделят ценни прозрения", коментира Брад Кейсмор, вицепрезидент на IDC, отговарящ за проучванията на мрежи за центрове за данни.

NetEvents Inter@ctive започва на 3 юни с темата "Какви са горещите теми в мрежите", в която ще включат шефове от мрежовата индустрия плюс аналитичен поглед към първия ден от конференцията Cisco Live. Тази първа част от регулярните технологични серии ще бъде последвана от "SD-WAN - ръст през 2020" на 9 юни; "Тенденции в облачните комуникации" на 16 юни; "Кръгла маса на CIO: непрекъсваемост на бизнес и сътрудничество" на 23 юни. Сред горещите теми за бъдещи събития са още "5G разработките за новата облачна периферия", включително облачни услуги за сигурност и SASE, "По-добра мрежова автоматизация чрез машинно обучение и изкуствен интелект", както и серия от сесии по киберсигурност. Актуалната програма на NetEvents Inter@ctive е достъпна на уебсайта на инициативата.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X