Фирмите Представят

Workspace ONE осигурява непрекъснатост на комуникациите при извънредни събития

VMware

В светлината на настоящите събития много организации усещат ефекта на житейската непредвидимост. Отменят се събития и срещи на живо, а вместо тях временно се въвеждат политики за дистанционна работа. Редица компании бързо осъзнават колко неподготвени са за справяне с извънредни събития. В статията преди няколко седмици разгледахме решението на VMware за непрекъсваемост на бизнеса и обяснихме, каква е разликата с решения за възстановяване след бедствия и аварии. Сега ще покажем как дигиталната платформа Workspace ONE осигурява безпроблемно корпоративните комуникации по време на криза.

Когато става дума за събития, които изискват от служителите да променят работните си навици заради непредвидени обстоятелства, поддържането на непрекъсната връзка, едновременно на хиляди колеги е жизнено важно за осигуряването на непрекъсваемостта на бизнеса. Вашата цел трябва да е на първо място здравето и сигурността на служителите и техните семейства, а това зависи от ефективната комуникация. Писмо, изпратено по електронната поща, може да бъде пропуснато, дори цялата услуга може се окаже недостъпна. Затова е най-добре да осигурите няколко комуникационни канала, така че да е сигурно, че информацията е достигнала до всеки служител поне по един от тях.


Непрекъсната комуникация чрез интелигентен хъб

Чрез нотификации в Workspace ONE Intelligent Hub организациите могат да доставят в реално време съобщения до всички служители или до избрани групи. Тази гъвкава облачна услуга изпраща информация до потребителите, както чрез интернет браузър, така и чрез приложението Intelligent Hub, инсталирано на техните мобилни устройства.
Workspace ONE осигурява непрекъснатост на комуникациите при извънредни събития

Опростени персонализирани известия

Workspace ONE Notification Builder позволява на ИТ администраторите и на бизнес партньорите да създават, преглеждат и наблюдават нотификациите, изпращани до служителите чрез Intelligent Hub. Те могат да съдържат персонализиран текст, изисквания за действия и приоритети, които да бъдат получавани от всички, само от определени групи, както и от определени устройства или потребители. Тези известия могат да бъдат маркирани, като важни в ситуации, при които е необходимо информацията да се разпространи бързо. Налице е поддръжка на ниво операционна система, така че съобщенията да бъдат получавани от потребителите, дори когато те не използват активно Intelligent Hub. Това означава, че дори служителят да няма достъп до електронната поща, Notification Builder ще осигури бързо предаване на важната информация до правилните хора в нужния момент.

Долу можете да видите 3-минутна демонстрация, показваща лекотата, с която се използва Notification Builder в конзолата Hub Services. Това е опростено решение, което може да донесе значителни ползи за вашата организация, когато кризисните комуникации трябва да се случват бързо и ефективно.


Навременна информация с Mobile Flows

Нотификациите, използвани в комбинация с Mobile Flows, елиминират нуждата от едновременното отваряне на няколко приложения и услуги, за да изпълнят задачите си или само, за да научат дадена информация. Възползвайки се от решението Mobile Flows, вие можете да осигурете единен източник на сигурна информация, така че служителите да получават навреме последните новини и да взимат съответните решения, докато са в движение. Природата на неочакваните събития означава, че информацията може да е комплексна и да се променя бързо. Mobile Flows ви позволява да добавяте допълнителен контекст чрез интеграция с бизнес приложения на трети страни. Използвайки специално разработените конектори на VMware за популярни приложения, като Salesforce, Concur, Coupa и ServiceNow, служителите могат да допълват и следят статуса на своите заявки, вземайки предвид най-новата информация. Много от тези интеграции се активират с един клик, като е налице и възможност за изграждане на персонализирани връзки. Посетете страницата на VMware в Github или VMware {code}, за да научите повече от документацията с отворен код. Модерната работна сила изисква прозрачност в реално време от страна на корпоративните комуникации и комбинацията от Workspace ONE и Mobile Flows ви помага да постигнете тази цел.

Никога не е късно да започнете да разработвате план за непрекъсваемост на бизнеса, вземащ предвид възможността да се случи нещо неочаквано. Внимателно обмислената кризисна комуникация се съобразява с рисковете от ограничен или невъзможен достъп до служебната електронна поща за определени групи, като осигурява няколко канала за връзка със служителите. Workspace ONE Notification Builder и Mobile Flows заедно с Intelligent Hub осигуряват опростен и ефективен начин за връзка с вашите служители във времена на несигурност.

Следете програмата от тематични уебинари на VMware на: events.vmware.com.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X