Бизнес

А1 и Vivacom удължиха достъпа до безплатни клиентски услуги

Александър Главчев

Във връзка с удължаването на извънредното положение в страната заради разпространението на COVID-19, А1 и Vivacom обявиха, че ще предоставят за по-дълъг срок бонусите за своите абонати, обявени преди един месец.

До края на извънредното положение у нас - 13 май, абонатите на Xplore TV и цифрова телевизия от А1 ще имат свободен достъп до 200+ ТВ канала. До 31 май телекомът ще предоставя и еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост при платена сметка през мобилното приложение Моят А1 или A1.bg. Също така до 30 април клиентите на оператора ще продължат да ползват и безплатния трафик до платформата Уча.се.

Потребителите на сателитна и интерактивна телевизия на Vivacom също ще продължат да гледат допълнителни телевизионни канали. За клиентите на IPTV остава в сила и свободният достъп до медийни услуги, като филмовия пакет MAXI - вече и с включени секции "Училище" с видео уроците на издателство "Просвета" и "Уелнес" - за здравословен живот.

Потребителите на мобилни планове на Vivacom пък ще могат да използват допълнителни 2 000 МВ на максимална скорост всеки уикенд до 10 май. Безплатните пакети могат да бъдат заявени през мобилното приложение Мy Vivacom, а всички клиенти платили месечната си сметка онлайн през него, получават още 2 000 МВ. Операторът предоставя и 10 000 МВ безплатен трафик за нови клиенти или клиенти.

Също така телекомът обяви, че увеличава минутите и мегабайтите в предплатени пакети като +Talk, +Net и Mobix при запазване на цените им. Добавени са и 300 национални минути към всички социални фиксирани гласови тарифи. Това важи и за плановете Инвалиди 160 и Инвалиди 300, предназначени за хора в неравностойно положение.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X