Софтуер

Фирмените клиенти на ОББ вече могат да инициират срещи онлайн

Мария Динкова

Подобрението е част от новата услуга на финансовата институция "Видео банкер", която беше въведена през лятото на миналата година

Обединена българска банка стартира резервационна система на сайтна си, която дава възможност на фирмените клиенти онлайн да инициират организирането на среща с отговорен служител на финансовата институция.

Подобрението е част от новата услуга "Видео банкер", която беше въведена през август 2019 и е първата по рода си за българския пазар. Тя има за цел да предложни решение на проблема с времето и разстоянието между клиент и експерт на финансовата институция. Услугата предоставя възможност на бизнес клиенти, които не могат да посетят клон на банката, да осъществят среща с консултант и да обсъдят в реално време текущи въпроси и теми.

Новата резервационна форма е достъпна в секция "Видео банкер" на сайта на ОББ, чрез избор на опцията "Запишете час". След попълване на формата, служител на банката уговаря удобен час за видео среща.
От стартирането си през август 2019 година до момента услугата "Видео банкер" се радва на нарастващ интерес от страна на фирмените клиенти на ОББ, достигайки вече до 100 срещи на месец.

Отдалеченото дигитално обслужване е удобен и по-лесен начин за осъществяване на контакт между банков експерт и бизнес клиент от разстояние, спестяващо време и на двете страни. Платформата на ОББ им позволява заедно отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и организират конферентни видео разговори, включително с експерти от други компании, част KBC Груп в България.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X