Интернет

Платформата RateHawk вече продава и самолетни билети

Мария Динкова

RateHawk.com, B2B платформата за онлайн резервации на хотели и туристически услуги, започва продажбата на самолетни билети на своята платформа. Партньорите по услугата - туристически агенции, корпоративни клиенти и специалисти в туризма в България, вече могат да резервират хотели, самолетни билети и други услуги през една-единствена система. До 28 февруари 2021 г. самолетни билети могат да бъдат закупувани на промоционални цени.

"Възможността за резервиране на самолетни билети е дългоочаквана функция за повечето клиенти на RateHawk. По време на дългогодишната си работа със специалистите в туризма успяхме да създадем иновативен инструмент за резервиране на пътувания с множество функции, удобен интерфейс и най-доброто обслужване на клиенти, което нашите партньори по света изискват. Клиентите на RateHawk сега могат да използват предимствата на платформата не само за да резервират хотели, но и за да планират полети на атрактивни цени, което значително ще увеличи печалбите им," коментира Феликс Шпилман, ръководител на Emerging Travel Group, която управлява RateHawk.

Платформата RateHawk вече продава и самолетни билети


Към момента могат да бъдат поръчвани билети за редовни полети на повече от 200 авиокомпании от цял свят, а в идните месеци повече от 150 нискотарифни авиокомпании също ще бъдат свързани към платформата. За да започнете да използвате новата услуга, трябва да се регистрирате в системата на RateHawk. Информация за резервираните и издадените билети се съхранява в раздел "Самолетни билети" в онлайн профила ви в RateHawk и може да бъде намерена чрез iонлайн версията на системата. В близко бъдеще ще бъде възможно да виждате поръчките за самолетни билети и в мобилното приложение на RateHawk.

Необходимите билети могат да бъдат избирани с помощта на филтри - например, билетите могат да бъдат сортирани в зависимост от часовете на излитане и кацане, предпочитана авиокомпания, брой прекачвания и разрешено количество багаж. Предлагат се еднопосочни, двупосочни билети и такива с няколко отсечки, като последните включват до четири полета. Всеки партньор може да резервира полети за групи до девет човека в една поръчка.

Гъвкавите функции на RateHawk позволяват на партньорите да задават самостоятелно стойността на агентската комисионна - за цялата поръчка или за всеки пътник или сегмент поотделно. Плащането на самолетния билет се извършва от кредитния лимит или надплатените суми на партньора в системата на RateHawk.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X