Бизнес

ScaleFocus и Fadata ще предлагат персонализиран софтуер на застрахователите

Владимир Владков

ScaleFocus и Fadata са сключили договор за партньорство, чрез който компаниите ще предоставят персонализирани решения, базирани на софтуера INSIS, на застрахователни организации, така че те да запазят лидерството си на пазара.

Над 90% от изпълнителните директори на застрахователни компании подчертават важността на данните при анализирането на потребителските предпочитания, показва доклад на PWC от 2019 г. Дигиталната трансформация създава възможност застрахователните компании да се обвържат по-тясно с клиентите и да получат по-задълбочено знание за техните потребности. Партньорството на ScaleFocus и Fadata позволява на застрахователните компании да използват иновациите в изграждането на цялостно, гъвкаво и сигурно преживяване за клиента.

"Fadata е една от най-иновативните компании в разработката на софтуерни решения за застрахователния бизнес, a ScaleFocus е водеща компания за ИТ услуги с добавена стойност в Югоизточна Европа, с фокус върху иновациите и отличното обслужване. Това ни прави идеални партньори. Нетърпеливи сме да обединим нашия богат опит с впечатляващите застрахователни решения на Fadata, за да генерираме качествени резултати за застрахователната индустрия", заяви за пресата Николай Шекеров, директор InsurTech в ScaleFocus.

"Радваме се, че ще работим заедно със ScaleFocus. Комбинирайки високото качество на техните услуги с технологичната експертиза на Fadata, заедно предоставяме качествено цялостно решение за дигитална трансформация на нашите клиенти", добавя Ради Палазов, оперативен директор на Fadata.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X