Кариера

Отворена е регистрацията за мобилния онлайн хакатон на Paysafe

Мария Динкова

Paysafe, една от водещите платформи за специализирани разплащания, организира двудневен онлайн хакатон, насочен към мобилни инженери.

"Мобилният хакатон представлява чудесна възможност да се запознаем с талантите в индустрията и същевременно да видим как съумяват да се справят с предизвикателствата, които сме им подготвили в лимитирана времева рамка. Приветстваме всеки, който иска да тества способностите си или просто иска да прекара един забавен уикенд сред съмишленици, да се включи!", споделя Иван Петров, вицепрезидент "Софтуерно инженерство" в Paysafe.

Хакатонът е отворен за всички мобилни инженери (Android и/или iOS) в България, които проявяват интерес към финтех индустрията, имат страст към програмирането и искат да се състезават с най-добрите таланти в сферата. В допълнение на възможността да спечелят една от трите парични награди на обща стойност 8,000 лева, участниците ще могат да обсъдят опциите за кариерно развитие в Paysafe.

Всички заинтересовани участници трябва да сформират отбори, състоящи се от до 4 души и да се регистрират предварително до 28 септември.

Хакатонът ще протече в рамките на два дни - 3 и 4 октомври 2020 г. изцяло в онлайн среда. Участниците ще имат възможност да изберат едно от три възможни предизвикателства за разработване на приложение - игра за набиране на средства, приложение за разделяне на сметка в заведение или образователно приложение, насочено към управление на финанси за ученици и младежи. Класиралите се на трите челни позиции ще получат парична награда в размер на съответно 5,000 лева за първо място, 2,000 лева за второ място и 1,000 лева за трето място.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X