Софтуер

АЛСО България стана официален Microsoft CSP партньор

Иван Гайдаров

От месец април 2020 г. АЛСО България е официален Microsoft Cloud Service Provider (CSP) партньор, което допълва портфолиото на компанията. Това допълнение към услугите, които се предлагат, ще донесе още много бизнес възможности не само за АЛСО, но и за партньорската мрежа.

Като Microsoft CSP партньор АЛСО България покрива високи стандарти и осигурява надеждна поддръжка, както и технически консултации, предлагайки правилните решения на своите клиенти. Чрез CSP програмата, Алсо България става единствен дистрибутор предоставящ на своите партньори софтуерни лицензи чрез обемно лицензиране (OPEN, Open Value) , физически лицензи (OEM и FPP) , услуги (CSP) и хардуерни продукти.

Управлението на услугите и акаунтите, поръчките на лицензи и допълнителни услуги се осъществява чрез платформа номер 1 в Европа - Also Cloud Marketplace, достъпна за партньорите ни след регистрация и обучение от екипа на Алсо България.Осигурена е поддръжка както на местен , така и на няколко чужди езика, технически екип и база знания.

CSP (Cloud Service Provider) програмата е предназначена за предоставяне на Software As A Service (SAAS) и Platform As A Service (PAAS) услугите на Майкрософт чрез партньор към крайни клиенти. Богатото портфолио продукти в SAAS (Microsoft 365, Office 365 , Project, Exchange, Windows Server, SQL Server, Project, MS Dynamics, Power BI, OneDrive, Windows 10 , Visual Studio и много други , дават възможност за гъвкаво използване чрез заплащане на база консумация - на месечна или годишна база.

Изграждането на активна връзка с клиентите, предоставянето на допълнителни услуги, надграждането на съществуващите решения с други такива , ежемесечните контролирани плащания, следващата нуждите на бизнеса схема на разходност са само част от преимуществата на решението.

Комбинацията от платформа като услуга (PAAS) и Инфраструктура като услуга (IAAS) дава неограничени възможности за криптирани връзки, Back-up и миграция на цели масиви информация, лесното разширяване на решения и използването на множество ресурси на реална цена.С Microsoft Azure имате възможност да създадете, тествате и внедрите всякакви проекти, независимо от тяхната сложност и ресурсоемкост. Като заплащате само консумираните ресурси, без първоначални инвестиции и поддръжка на инфраструктура.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X