Сигурност

Acronis пуска пазара бета версия на водещото си решение Acronis Cyber Protect

Иван Гайдаров

Acronis, доставчик на услуги за киберсигурност, обяви пускането на бета версия на водещото си решение Acronis Cyber Protect, което интегрира защита на данните, киберсигурност и управление на крайни устройства.
С тази версия на продукта ИТ екипите могат да се възползват от уникалните възможности на решението във всяка среда, за да защитят всички свои данни, приложения и системи.

"Пандемията от COVID-19 изисква все повече бизнеси да приемат политики за отдалечена работа . Въпреки че отдалечената работа има положителни страни, тя може да изложи на риск ценни данни за компанията, тъй като е достъпна и използвана в домашни мрежи, които са по-уязвими за кибератаки. Вече видяхме как Acronis Cyber Protect може да предотврати тези рискове в управлявана от трети страни среда. Пускането на бета версия дава възможност на повече организации да изберат как да защитават своите данни, устройства и инфраструктура", коментира изпълнителния директор на компанията Сергей Белоусов.

Със скорошно проучване на Gartner, което разкрива, че 74% от организациите възнамеряват постоянно да оставят някои служители да работят отдалечено, възможността за добавяне на всеобхватна и доказана сигурност на крайните устройства, се превръща в критична бизнес нужда и конкурентно предимство.

Вградена защита при отдалечена работа

Пандемията от COVID-19 предефинира начина на работа, тъй като компаниите от всички размери трябваше да възприемат практиките за отдалечена комуникация. Acronis Cyber Protect включва инструменти, които защитават и предпазват отдалечени данни и устройства. Той блокира уязвимостите на Zoom, WebEx, MS Teams и други приложения, гарантирайки, че отдалечените екипи остават защитени и високопродуктивни.

Активиране на проактивна киберсигурност

Acronis Cyber Protect решава съвременните предизвикателства за киберсигурност, надскачайки възможностите на традиционните антивирусни решения, базирани на подпис, с поведенчески и евристични анти-малуер решения, базирани на AI, които спират рансъмуера и криптоджакинг атаките в реално време. Доказано е, че решението на Acronis има 100% честотота на откриване с нула фалшиви положителни резултати.

Тази комбинация от защита срещу зловреден софтуер в реално време чрез сканиране при поискване и премахване, анализ, базиран на AI, анализ на поведението и други възможности на традиционните продукти за защита, гарантира, че Acronis Cyber Protect предоставя всички възможности, необходими за съвременната киберсигурност, с водещи в бранша услуги за защита на данните.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X