Ревю

Лесно възстановяване на изтрити и повредени файлове

Computer World

Компанията EaseUS съществува повече от 14 години, предлагайки услугите на своя софтуер за възстановяване на файлове в критични, отчаяни и кризисни ситуации. И докато по-ранните версии имаха своите недостатъци, след 14 години на пазара компанията определено е оптимизирала последната версия 12.9.

Както подсказва името, това е софтуер за възстановяване на изтрити и повредени файлове. Обикновено подобни програмки имат доста сложен интерфейс и редовият потребител има затруднения, когато трябва да върне времето назад и да възстанови информацията си. EaseUS са се заели да поправят това и в течение на всички тези години инастройват интерфейса си така, че да бъде максимално удобен и лесен дори за онези, които нямат инженерна диплома в компютърните системи.

EaseUS Data Recovery Wizard поддържа впечатляващ набор от Windows версии - Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP. Windows Server 2019/2016/2012/2008/2003 - почти всичко излизало след Windows 97. За инсталация, просто теглите файла от официалния сайт, като можете да опитате Trial версията, преди да инвестирате в софтуера. Пробната версия ще ви даде само възможности за сканиране на изгубените файлове, без опция за възстановяване, така че, за да използвате пълния набор от функционалности, е нужна пълната версия.

Лесно възстановяване на изтрити и повредени файлове

Pro версията ще ви струва около 80 евро, като компанията предлага различни отстъпки, промоционални кодове и други подобни, които да вкарат разходите в поносими граници. За по-сериозни цели има и Tehnician версия, която разчита на абонамент - за година, две или до живот, но там цените са различни - 279/369/469 евро респективно. Тези версии могат да бъдат инсталирани на много машини, което ги прави по-подходящи за бизнес цели - системни администратори на малки и средни компании и други подобни.

Pro версията е най-разпространеният вариант. Началния екран на EaseUS Data Recovery Wizard предлага най-често посещаваните локации и опция за избор на конкретна папка за сканиране.
Първото, което ще видите, след като инсталирате софтуера, е началния екран, който ви предлага различни локации за сканиране. Можете да сканирате целия си системен диск или други устройства за съйранение, както и често използвани места като Desktop и Recycle Bin или да изберете конкретна папка. В същия момент, филтърът и търсенето са много полезни при намирането на точните файлове, които искате да възстановите.

Сканирането на целия системен диск отнема около час. След като сканирането приключи, имате достъп до всички засечени файлове, включително изтритите - от вас или от някоя програма.
След като откриете файловете, които искате да върнете обратно към живот, просто натискате Recovery.

Лесно възстановяване на изтрити и повредени файлове

Сигурност

Сигурността е изключително важна, когато става дума за софтуер-като- услуга, каквато е платената версия на EaseUS Data Recovery Wizard. Компанията използва 256-битово криптиране за всички опции, които включват копиране и бекъп на файловете в облака на EaseUS, а обслужването на клиенти е на много високо ниво.

На пазара съществуват доста алтернативи за възстановяване на данните, но EaseUS имат значителен опит зад гърба си, което най-добре се разбира в последната версия. Най-голям плюс на този софтуер е лесната работа и ефективността му.

EaseUS предоставят специален промоционален линк, с който можете да получите 50% отстъпка за продукта.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X