Предприемачество

TESY откри нов логистичен терминал в Шумен

Иван Гайдаров

На 12 септември в Шумен се състоя официалното откриване на новия логистичен терминал на TESY. Терминалът функционира от август тази година като осигурява нови 8000 палетни места и ще послужи за удвояване на товарния капацитет и елиминиране на загуби на ресурс при трансфер между терминалите. Новото логистично съоръжение способства за по-висока гъвкавост и по-добро обслужване на клиентите и доставчиците.

Официални гости на събитието бяха г-н Любомир Христов, кмет на Община Шумен и Иво Трингов, Член на Борда на Директорите на Кордеел България ЕАД, фирмата изпълнител на проекта, които поздравиха компанията и подчертаха големия й принос към развитието на региона и бизнеса, както и умелото представяне на страната в над 50 държави на 4 континента.

Новият логистичен център удвоява товарния капацитет на компанията, елиминиран загубите на ресурс при трансфер между терминалите, обработва два пъти повече камиони за единица време и дава допълнителна гъвкавост и по-добро обслужване на клиенти и доставчици




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X