Облаци

AtScale е сред най-успешните компании през 2020г., според Inc. 5000

Иван Гайдаров

Списанието Inc. обяви ежегодната си класация на най-успешните частни компания в САЩ. Сред отличените попада и AtScale, която предлага възможност за виртуализация на данни в облачното пространство. Компанията заема челно място в класацията.

"За нас е изключително признание да сме част от тази елитна класация сред толкова много иновативни компании", споделя изпълнителният директор на AtScale - Крис Линч - и добавя, че през последната година от AtScale отчитат огромен ръст в търсенето на платформата им Intelligent Data Virtualization™.

"Признанието от Inc. е свидетелство за усилията, които полагаме, за да задоволим желанията на нашите потребители. Изключително горд съм с това, което постигна и продължава да постига екипът", добавя и Момчил Михайлов, вицепрезидент и генерален мениджър на AtScale за Европа.

Все повече организации преминават към облака като начин за съхранение и обработка на данни. Платформата на AtScale Universal Semantic Layer позволява на бизнес клиенти и специалисти, занимаващи се с обработката на данни, да анализират структурирана информация без да използват други методи. Autonomous Data Engineering пък дава възможност максимално да се увеличи възвращаемостта на всяка инвестиция на организациите, както и да се подобри максимално потребителския опит.

Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията, който беше открит преди повече от година. Екипът продължава да се разраства като плановете на мениджмънта са до края на годината да се увеличи с 50%.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X