Кариера

Schneider Electric стартира нова 12-месечна стажантска програма

Владимир Владков

Нова стажантска програма под мотото "Be Smart. Start!" обяви в началото на 2021 година Schneider Electric. Програмата предлага 12-месечни платени стажове на млади специалисти в различни области - от анализ на данни до автоматизация и човешки ресурси.

Вече са обявени първите четири позиции с тези профили за пловдивската фабрика на компанията, произвеждаща автоматични прекъсвачи. Това е първата и единствена засега "умна фабрика" (Smart Factory) на компанията за цяла Източна Европа. Тя е и демонстрационен център за 14 държави.

"Всички позиции са с продължителност 12 месеца и е осигурена подкрепа от ментори. Нашата цел е да предоставим на младите специалисти ценен практически опит в свръхмодерна индустриална среда с развита бизнес етика, както и да им предложим атрактивни условия", посочи Елена Ватрачка, директор "Човешки ресурси" на Schneider Electric в България.

До 1 февруари 2021 г. в Schneider Electric очакват кандидатурите на млади специалисти, които са амбицирани да покажат и развият своя потенциал в реална професионална среда. При стажа си те ще преминат през различни отдели, за да добият цялостен опит в избраната сфера.

Schneider Electric стартира нова 12-месечна стажантска програма

© Schneider Electric


Кандидатстването за позициите може да се реализира чрез линковете по-долу, където е предоставена и изчерпателна информация за свободните стажантски места:

Smart Factory | Data Analyst Intern
Smart Factory | Mechanical Engineer Intern
Smart Factory | Automation Engineering Intern
Smart Factory | Human Resources Intern




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X