Бизнес

Нови подробности очертават визията на iPhone 12

Иван Гайдаров

С наближаването на дългоочакваната дата на пускане на iPhone 12 започват да се появяват все повече подробности относно това какво можем да очакваме от него. Част от тях, разбира се, са свързани с екрана на модела, който изглежда все по-вероятно да бъде с честота на опресняване от 60Hz. Това решение на Apple обаче идва на фона на факта, че много конкурентни телефони - като Samsung Galaxy S20 и OnePlus 8 Pro - имат по-плавна честота на опресняване от 120Hz.

Според Рос Янг, експерт в областта на дисплеите, Apple всъщност може да си осигури 120Hz панели за моделите iPhone 12 Pro например, но няма достъп до 120Hz драйвери за интегралните си схеми. Това означава, че компанията ще трябва или да забави пускането на новите си модели, докато си подсигури въпросните драйвери, или да стартира с 60Hz екрани. По думите на специалиста тя ще избере втория вариант.

В същото време потребител на Reddit - Amn09 - публикува снимка, за която претендира, че е на iPhone 12 Pro Max. Единствената важна подробност в нея е разположението на камерата. Дизайнът показва отвори за три обектива, като един от тях вероятно е за LiDAR скенер. Мнозина експерти вече предположиха, че iPhone 12 Pro Max ще има три обектива, както и LiDAR скенер.




© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X