Сигурност

Топ експерти по киберсигурност идват за 12-и път в България за InfoSec SEE 2020

Владимир Владков

През тази година конференцията InfoSec SEE 2020 ще се проведе едновременно физически и дигитално

За дванадесети пореден път България ще бъде домакин на конференцията по киберсигурност InfoSec 2020 SEE, която този път ще се проведе едновременно в два формата - дигитален и физически, съобщиха организаторите от КОМПЮТЪР 2000 България. Регистрацията за него е безплатна, като тази година форумът ще събере на 8 и 9 октомври в хотел Риу Правец Голф&Спа топ експерти и потребители на решения за информационна сигурност. Сред тях са специалисти от световни компании. производители на решения за киберсигурност, представители на бизнеса и на държавни организации, мениджъри по информационна сигурност и управление на риска, ИТ компании с фокус киберсигурност, допълват от организаторите.

Конференцията се провежда с подкрепата на Държавна агенция "Електронно управление" и ще бъде открита от д-р Красимир Симонски, заместник-председател на ДАЕУ. "InfoSec се наложи като най-успешния и голям форум за обсъждане на проблемите на киберсигурността.
Това не е стандартна конференция, а събитие, в което участват експерти на световно ниво; място, където организациите могат да учат безплатно, да общуват и обменят опит по най-актуалните проблеми на киберсигурността", обяснява Анелия Костадинова, управител на КОМПЮТЪР 2000 България. "Тази година конференцията ще бъде организирана с акцент върху "нетуъркинга", с много възможности за създаване на контакти, с много забавления. Това е събитие за всички специалисти по киберсигурност, което те очакват с нетърпение. По традиция нашите гости посещават конференцията безплатно", допълва Костадинова.
На InfoSec 2020 SEE ще бъдат представени решения на FireEye, Micro Focus, SolarWinds, Radware, Netwrix, Hillstone Networks, MailStore, Forcepoint, Bitdefender, GBS и ICE by Squalio в презентационни панели. Конференцията включва над 15 обучения, работни семинари, сесии с интерактивно съдържание, демонстрации на живо на технологични решения, практически упражнения, дискусионен панел, двудневен нетуъркинг, гала вечер с награждаване на партньори и проекти за България и региона, както и тест драйв с Jeep и Mitsubishi.

Награди очакват най-успешните внедрители на решения за киберсигурност

© InfoSec SEE

Награди очакват най-успешните внедрители на решения за киберсигурност


Международни и български лектори, доказали се предприемачи, специалисти, собственици на бизнес, директори на компании и експерти в областта на информационната сигурност ще дискутират проблемите на киберсигурността. Очакват се над 25 лектори, като представянията на някои от тях ще включват силно практическо и интерактивно съдържание. Сред тях освен Майк Харт, вицепрезидент на FireEye за Централна и Източна Европа, са още Михал Островски - регионален директор на FireEye за региона, Тим Лиу - един от основателите и собственик на Hillstone Networks, лидери от Micro Focus, Forcepoint, Netwrix и др.

Всяка година лидери от световни компании дискутират информационната сигурност на InfoSec SEE

© InfoSec SEE

Всяка година лидери от световни компании дискутират информационната сигурност на InfoSec SEE


Конференцията е безплатна за всички участници. Тя ще се излъчва наживо за регистриралите се онлайн. Участниците могат да избират дали да останат за Гала вечерята с наградите за партньори и да нощуват в Риу Правец, или да си тръгнат и на другия ден да се включат отново, като е осигурен безплатен транспорт през двата дни от София до Правец и обратно.

Регистрациите са достъпни и на сайта www.infosec-conference.com.





© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X